enbg

„Акт 16“ – кастинг за подгряваща група, 20 февруари 2015 г.

20.2.2015 | коментара

Група „Акт 16“ взе участие в петия ден от кастинга за подгряваща група за концерта на Ку-ку бенд. Пред комисията в състав: Евгени Димитров, Цветан Недялков, Георги Милчев-Годжи и Филип Станев музикантите представиха  песента „Моята стая“.

„Акт 16“ е сформирана преди 15 години. Музикантите обаче бързо разтурили групата. Създадената по онова време песен „Моята стая“ била пусната и по радиото, но някак ситуацията не обещавала бляскаво бъдеще. Затова те се събирали заедно само когато имало повод. Ако минат напред в кастинга за подгряваща група, „Акт 16“ обещават да направят reunion.

В изпълнението на парчето „Моята стая“ Евгени Димитров видя дребни неточности. Цветан Недялков отбеляза липсата на кийборд изпълнител във формацията, но това по-скоро предизвика интереса му. Той отличи както доброто настроение, излъчвано от песента, така и артистичността на вокала. Според Годжи музикантите свирят супер и му харесва, а плюс за него е, че имат и чувство за хумор.

В края на предаването комисията гласува с 4 гласа “ДА” и по този начин група „Акт 16“ продължи напред в следващия етап на кастинга.