enbg

„Магаданс Предизвикателството“, танци от задачата „Първичен инстинкт“

10.4.2013 | коментара

Горещи еротични танци представиха деветте двойки в проекта “Магаданс Предизвикателството”. Полицай и затворник, пилот и стюардеса, леопард в клетка – това бяха малка част от ролите, в които влязоха участниците, за да пресъздадат по най-добрия начин смисъла на задачата “Първичен инстинкт”. Една от двойките дори танцува с живи змии и спря дъха на журито. До 21 часа на 11 април продължава оценяването на двойките на интернет адрес: www.magadance.slavishow.com. По регламент оценката от всеки кръг се формира по равно от журито и зрителите.

Първи в задачата “Първичен инстинкт” танцуваха “полицаят” Илиана и “затворникът” Аладин. Танцът им върху песента на Джо Кокър “You Can Leave Your Hat On” получи оценка от журито 4,67. Боряна Сечанова коментира, че изпълнението е било много чувствено, с много красиви движения, но е очаквала повече контакт между Илиана и Аладин. Петър Илиев пък хареса, че е имало “movement” в танца на двойката.

Върху песента на Принс “Sexy M.F.” танцуваха Биляна и Метин. Биляна успя да съблече роклята си, но проблем със събуването на панталона си имаше Метин в един от кулминационните моменти на танца. И без нереализирания ефектен номер обаче Биляна и Метин получиха висока оценка от журито – 5,67.

Страстен танц върху песента на AC/DC “The Jack” представиха Станислава и Любимил. Красимир Евтимов отнесе танца към стила “хард еротик”, а Петър Илиев видя “органична еротика” и “много естетика”. Боряна Сечанова пък беше приятно изненадана от “изключително агресивен танц” на една “елегантна двойка”. Оценката на Станислава и Любомил беше 5,33.

Единодушно беше журито в оценката си за следващата двойка – Камелия и Али. Те получиха оценка 5,00 за танца си върху песента на Принс “Purple Rain”. За Красимир Евтимов танцът на двойката беше “интелектуално-еротичен”, а за Боряна Сечанова – “танцът с най-разработена хореография”. Петър Илиев пък видя “turns” само в танца на Камелия и Али.

“Римските войници” Мирослав и Христо танцуваха върху песента на Джъстин Тимбърлейк “SexyBack”. Военната трактовка на танца се хареса на Петър Илиев и Красимир Евтимов, а Боряна Сечанова заяви, че дотолкова харесва двойката, че дори не е било нужно да танцуват. Оценката на Мирослав и Христо беше 5,00.

С живи змии около врата си танцуваха Ирина и Цвета. Двойката възхити журито със смелостта си, демонстрирана по време на танца върху песента на Тито и Тарантула – “After Dark”. Петър Илиев поиска време да си събере мислите, а Боряна Сечанова остана шокирана от танца. “Момичетата са страхотни”, каза тя, а Слави Трифонов попита риторично: “И четирите, нали?” Оценката на Ирина и Цвета беше 5,33.

5,33 получиха и Стела и Станимир за танца си върху песента на Джанет Джексън – “Black Cat”. Петър Илиев и Боряна Сечанова акцентираха най-вече на това, че Стела и Станимир са “добри като двойка”. “Елементите в танца идваха едно след друго, всеки следващ елемент беше кулминация на предишния”, каза още Боряна Сечанова.

Висока оценка получиха за страстния си танц “пилотът” Тино и “стюардесата” Ива. За изпълнението си върху песента на Джордж Майкъл “I Want Your Sex”, Ива и Калоян получиха оценка 5,67. Според Красимир Евтимов Тино е изиграл “страхотен мачо”, а подобен танц членът на журито е виждал преди години – в изпълнение на Георги Милчев–Годжи и Павлина Вълчева в “Денсинг Старс”. Боряна Сечанова също много хареса танца и даже си го пожела за своя рожден ден. Петър Илиев пък похвали двойката за нейното израстване в проекта.

Последни в задачата “Първичен инстинкт” танцуваха Нели и Тихомир. Тихомир игра ролята на леопард и голяма част от танца на двойката се реализира в огромна клетка. “Най-добрият ви танц от началото на шоуто”, коментира Боряна Сечанова. Тя много хареса идеята с клетката и допълни, че танцът е бил много подходящ за “акробатичните” Нели и Тихомир. Танцът на двойката върху песента на Бритни Спиърс “Piece of Me” беше оценен с 5,67.

Ето и класирането на двойките след оценките на журито в задачата “Първичен инстинкт”:

1. Биляна и Метин 5.67
1. Ива и Калоян 5.67
1. Нели и Тихомир 5.67
4. Ирина и Цвета 5.33
4. Станислава и Любомил 5.33
4. Стела и Станимир 5.33
7. Камелия и Али 5.00
7. Мирослав и Христо 5.00
9. Илиана и Аладин 4.67

“Магаданс Предизвикателството” продължава в четвъртък вечер от 21 часа. В предаване на живо зрителите ще определят коя да е поредната отпаднала двойка. Ще бъде поставена и новата задача на участниците. Не пропускайте “Магаданс Предизвикателството”!