enbg

Данчо Караджов, 15 февруари 2013 г.

15.2.2013 | коментара

Легендата на българския рок Данчо Караджов, който е един от треньорите във втория сезон на „Гласът на България“, гостува в „Шоуто на Слави“. „Гордея се за това, че съм един от треньорите“, каза Данчо Караджов пред Слави Трифонов и продължи: „През всичките тези 42 години, откакто съм на професионалната сцена, понаучих нещичко за занаята и сега имам възможността да предам своите знания на по-младите си колеги.“
Данчо Караджов, който в първия сезон на „Гласът на България“ помагаше на изпълнителите преди „битките“ , изрази мнение, че тази година в шоуто има „по-пеещи деца“ и че „момичетата имат повече потенциал“.

Вокалистът на „Сигнал“ говори и за отношенията си с другите треньори в музикалното риалити: „Пишещите медии веднага искаха да направят някакъв скандал помежду ни, особено между мен и Преслава, но някакси не им се получиха нещата.“ По думите на Данчо Караджов четиримата треньори работят един за друг. „Помагаме си, когато избираме някой, споглеждаме се, дали сме на едно мнение или не сме, и съм безкрайно щастлив, че с тримата ми по-млади колеги нещата вървят страхотно“, каза треньорът в „Гласът на България“.
Данчо Караджов открехна завесата за това какви изпълнители е привлякъл в отбора си и изненада с признанието, че е взел две момчета, които пеят поп-фолк. Музикантът е на мнение, че няма значение кой какъв стил пее и каза кое е важното за него: „Интересувам се да налучкам онзи глас, който е неподправен, който не съм чувал друг път.“

В „Шоуто на Слави“ Данчо Караджов съобщи и новината, че тази година група „Сигнал“ ще отбележи своята 30 – годишнина с поредица от концерти, както и с грандиозен концерт в зала „Арена – Армеец“ на 20 ноември.

Във видеото може да видите и каква оценка даде Данчо Караджов на Иван Стоянов, който се представи пред треньора с „Mustang Sally”.

Цялото предаване от 15 февруари 2013 г.